duminică, 16 octombrie 2016

Ce fel de parinte esti

Afla in continuare ce fel de parinte esti in functie de zodie.
Părintele Berbec
Berbecii sunt lideri innascuti. Te poti astepta de la ei sa fie figura dominanta in familie, stalpul de sustinere al copiilor. Berbecii sunt, insa, si explozivi, asa ca pot aparea diverse dispute cu cei mici. Secretul unei bune convietuiri ar fi sa nu incerci cu orice pret sa-ti impui punctul de vedere in fata copiilor. Concentreaza-te pe calitatile de lider si fa-ti copiii sa te urmeze pana la capatul pamantului.
Părintele Taur
Taurii sunt persoane stabile, rabdatoare si de incredere si vor fi parinti excelenti care isi vor sustine copiii. Mai mult decat atat, dintre toate zodiile, Taurii par a fi cei mai buni parinti, in special tati. Ei vor crea un mediu familial sigur si le vor oferi copiilor lor o atmosfera calda si placuta. Pentru ca le place foarte mult ordinea, copiii vor trai intr-o casa curata. Pentru ca Taurii pun accent pe loialitate, copiii vor invata si ei regulile sinceritatii si onestitatii.
Părintele Gemeni
Gemenilor le place stimularea intelectuala, pun accent pe morala si vor transmite aceste valori si copiilor lor. Gemenii vor fi buni educatori pentru copiii lor, comunica cu usurinta cu ei si ii vor invata sa aprecieze discutiile in familie. Vestea proasta este vestita dualitate a Gemenilor care ii va face sa-si schimbe starile de spirit cu usurinta. Daca pentru adulti acestea pot fi gestionate usor, pentru copii este mai greu. Atentie, la schimbarile bruste de stare.
Părintele Rac
Racii sunt persoane grijulii, care vor fi in permanenta in contact cu copiii lor. Semne de apa, Racii vor trai cu intensitate bucuriile si durerile copiilor lor. Empatia puternica pentru copii ii vor face pe acestia din urma sa se intoarca in bratele parintilor pentru a le vindeca ranile. Reversul medaliei poate fi faptul ca unii copii se pot simti incorsetati de grija permanenta a parintilor lor.
Părintele Leu
Semne de foc, Leii vor crea o atmosfera vesela in casa, iar copiii lor vor avea parte de multa actiune. Atunci cand copiii vor fi tristi, Leii vor sti cum sa-i inveseleasca. Firi dominante, Leii vor fi liderii familiei. Exista, insa, riscul sa devina prea agresivi si sa sperie copiii. De asemenea, ar putea intra in competitie cu copiii pe diverse teme, din pricina mandriei. Atentie sa nu iei lucrurile prea personal. Daca te bazezi pe calitatile innascute de lider si lasi deoparte mandria si orgoliul, copiii te vor urma cu dragoste.
Părintele Fecioara
Fecioarele sunt organizate si disciplinate. Ei cauta perfectiunea in orice, inclusiv in stilul lor de a-si creste copiii. Fecioarele au ordine in casa, totul se desfasoara dupa un program bine pus la punct. Lucrurile vor fi bune atat timp cat isi vor aduce aminte ca se mai pot intampla si accidente, ca cei mici mai pot lua si note proaste, ca mai pot face si mizerie in casa lor ordonata.
Părintele Balanta
Balantele pun mare pret de intelect, pe citit si pe educatie. Toate activitatile copiilor lor sunt menite sa-i invete cate ceva. Balantele sunt firi echilibrate, care creeaza o atmosfera calma si linistita acasa. Parintii Balanta isi asculta copiii, le vorbesc despre problemele lor si ii ajuta sa inteleaga viata. De aceea copiii au incredere foarte mare in parintii lor. Reversul medaliei il reprezinta faptul ca Balantele pot fi indecise, ceea ce ii dezechilibreaza pe copii.
Părintele Scorpion
Dragostea pentru copiii tai este imensa. Dai atentie fiecarui detaliu din viata lor si te asiguri ca nimic nu le lipseste. Stii sa tii secrete, asa ca vei deveni foarte usor o persoana de incredere pentru ei. Reversul medaliei este ca nu vei putea sa te abtii si vei controla jurnalele copiilor, ca sa vezi daca nu cumva ti-au ascuns ceva. Semn de apa, Scorpionii sunt foarte receptivi la problemele copiilor lor si ii vor simti imediat cand au probleme emotionale.
Părintele Sagetator
Sagetatorii sunt curcubeul zodiacului. Copiii lor se vor bucura de multa dragoste. Sunt si momente in care parintii Sagetatori vor fi tristi ca un catel deprimat, insa isi vor reveni imediat ce cineva mentioneaza cuvintele: parc, cinema, concert etc. Sagetatorii sunt interesati de cultura, religie, comportament uman si va trasa linii serioase de urmat pentru copiii lor. Sagetatorii sunt persoane vibrante care vor cuceri atat prietenii copiilor lor, cat si pe parintii prietenilor copiilor lor.
Continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu