marți, 27 decembrie 2016

Ce fel de pasare esti ? 


Berbec – Colibri
Pasărea Colibri are puternice legături cu planeta Marte, planeta care guvernează Berbecul. Sunt energici, nu stau prea bine la capitolul răbdare și au un simț dezvoltat al teritoriului. Ei bine, se pare că aceste însușiri Berbecul le ”moștenește” de la corespondentul său înaripat, micuța și drăgălața pasăre Colibri. Pentru că de multe ori au tendința să cadă în depresie, Berbecii sunt ”trași în sus” de vesela și colorata pasăre.
              
      
                                                              Taur – Botgros
Botgosul este una dintre păsările cu vocile cele mai frumoase. Sunt păsări care preferă înălțimile joase, de aceea le găsim dând târcoale tufelor cu fructe de pădure. Taurul este o zodie care simte în permanență nevoia de siguranță, de aceea și Botogrosul zboară la altitudini joase. Preferința pentru fructele delicioase este încă o trăsătură comună cu zodia Taur pentru că acesta este un gurmand, înnebunit după cele mai pretențioase preparate.
  
                                                                      
Gemeni – Ciocănitoare
Indienii au fost primii care au descoperit legătura dintre păsări și oameni, în astrologie. Potrivit acestora, ciocănitoarea este guvernată de Mercur, planeta sub care se află și Gemenii. Ciocănitoarele sunt păsări care nu știu ce este plictiseala, care știu să comunice, au personalitate și mult umor. Tocmai de aceea și cântecul lor seamănă cu un râs.
    
                                                                           Rac – Lebăda
Grațioasei Lebede îi corespunde Racul, în zodiacul modern. Lebedele se împerechează pe viață, trăsătură pe care o au în comun cu Racii, familiști, iubitori și grijulii. Legenda lebedei care este timidă și lipsită de încredere când este pui și care se transformă într-o pasăre superbă la maturitate este alt punct comun cu Racul. Acesta trăiește în permanență cu teama că nu se adaptează într-un loc, este neîncrezător în forțele proprii și cu greu își capătă curajul.

                                                                      Leu – Vultur
Maiestuosul vultur este o pasăre complexă, iar abilitățile sale de a zbura sunt corelate în cultura indiană cu Soarele, planeta care guvernează și Leul. Au o atitudine nobilă și se simt superiori celorlalte păsări, potrivit unica.ro.
Vedete Cum a fost la gala Unica 2016 . Miercuri, 23 noiembrie, a avut loc la Bucuresti prima editie a galei Unica.
      
       
                                                             Fecioara – Porumbelul
Asociat cu frumusețea zeiței Afrodita și cu puritatea Duhului Sfânt, porumbelul este emblema serenității și simplității. În Vechiul Testament această pasăre este mesagerul care ajută la împlinirea voinței divine. De asemnea, indienii susțin că Porumbelul este guvernat de Mercur, planeta care guvernează și zodia Fecioarei.

  
                                                       Balanța – Condorul
Această pasăre face parte din familia vulturilor și are ca principală însuțire faptul că nu își zbate aripile. Alunecă pe curenți și poate zbura mii de kilometri. Condorul reflectă dorința Balanței de a evita conflictele, luptele și a de a-și menține echilibrul. Și Condorul se numără printre păsările care își găsesc partener pe viață.
 
                                                                               Scorpion – Corbul
Corbii  sunt păsări de culoare neagră, misterioase, la fel ca Scorpionul. Identitatea sa nu este constantă, o altă trăsătură a Scorpionului. Sunt păsări curioase, deștepte, despre care știu să comunice.
                   Săgetătorul – Șoimul
Păsări aventuroase și pline de viață, șoimii sunt vânători înnăscuți, o trăsătură pe care o au în comun cu Săgetătorul. Planeta care domină Șoimul este Jupiter, aceeași care guvernează și zodia Săgetătorului.
            

                                                                         Capricorn – Pitulice
Așa cum Saturnul guvernează Capricornul și pitulicea este condusa de aceeași planetă. Sunt păsări care rezistă în condiții aprige și sunt dornice să aibă parte de provocări din cele mai grele, pentru a vedea cum se descurcă. Le place să-și testeze limitele.
                               Vărsător – Pescăruș
Sociabili și adaptabili, pescărușii trăiesc peste tot în lume. Au în comun cu Vărsătorii frumusețea spiritului. Sunt considerate păsări bune, dar a căror ”personalitate” alternează între veselie și stările de melancolie.
   
                                                                         Pești – Bufnița
Este simbolul înțelepciunii, guvernată de Neptun, planeta care domină zodia Pești. Această pasăre nocturnă este asociată cu diferitele stări pe care le au Peștii. O planetă care co-guvernează Peștii, Jupirter, este semnul abundenței și prosperității, planetă care se găsește și în ”casa” Bufniței.
------------------------------ ------------------------------ ------------------------------ -------------
 

                                        

                           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu