marți, 9 mai 2017

Care este cea mai buna cariera pentru semnele zodiaculuiby emilia.admin
Este foarte adevarat ca depinde de tine sa fii bogat sau nu, sa ai tot felul de lucruri frumoase sau valoaroase, sa calatoresti, sa ai parte mereu de surprize placute sau de cadouri. Dar, fiecare dintre noi se naste sub o "stea norocoasa", insa este necesar sa ne si indreptam spre ce trebuie. De exemplu, pentru anumiti nativi este foarte important sa se axeze doar pe anumite domenii, in timp ce in celelalte se blocheaza.
Mai jos aveti o lista cu fiecare semn al zodiacului, si spre ce ar trebui sa se indrepte, astfel incat sa aiba o cariera care sa-l implineasca:
 • berbec: acesti nativi sunt extrovertiti, si adora sa se gandeasca mereu ca pot sa castige bani in plsu fata de ceea ce stiu ei ca pot sa faca. Asadar, ar fi bine sa te indrepti spre orice job care presupune comision, sau spre o afacere care sa fie in constanta crestere. Pentru ca sunt destul de impulsivi (genul care se gandeste dupa ce actioneaza), ei pot sa fie foarte buni in tot ce presupune servicii pentru ceilalti: politisti, pompieri, medici pe ambulanta, etc.
 • taur: acest nativ atrage banii catre el ca un magnet, insa trebuie sa ia in considerare anumite aspecte: este necesar sa fie si foarte darnic, altfel risca sa blocheze banii care vin la el. Pentru ca-i place stabilitatea, foarte rar se arunca intr-o afacere, si risca tot, pentru ca este genul care prefera sa asculte de sef si sa nu-si bata capul. Mare pacat, pentru ca atrage banii fara sa depuna cine stie ce efort. Cel mai bun job este acela care nu presupune servicii, si discutii cu un numar larg de oameni.
 • gemeni. Acest activ este foarte atras de tot ce inseamna intelectualitate, deci il vei gasi foarte usor implicat in tot felul de conversatii care au legatura cu creatia. Calatoriile ii favorizeaza foarte mult, mai ales ca urasc sa faca o munca care presupune rutina. Gemenii sunt de regula oameni optimisti, asa ca pot fi cu succes antreprenori care ii motiveaza pe ceilalti.
 • rac. Acest nativ este "mama" zodiacului, asa ca se regaseste in tot ce presupune ingrijirea a ceva. Se regasesc mult profesori aici, speakeri, persoane care organizeaza tot timpul cate ceva, orice presupuen ingrijirea copiilor, a batranilor sau a animalelor. Pot fi buni manageri, cu conditia insa sa aiba ascendentul intr-un semn de foc, ca sa aiba grija de subalterni, dar si sa stie cum sa se impuna.
 • leii sunt afaceristii zodiacului, si acei oameni pe care daca-i pui in fruntea companiei tale, sunt in stare sa ti-o duca spre succes. Deci, orice job care presupune responsabilitate ii satisface pe lei. Pentru ca sunt ambitiosi, spontani, curiosi, si dispusi mereu sa invete ceva nou, ei ajung foarte rapid in varful oricarei organizatii, trebuie doar sa-si propuna asta. Insa, nu pot sa mentina pe termen lung relatii, din cauza orgoliului pe care-l au. Asadar, ar fi bine daca ar reusi cumva sa "bata palma" cu o persoana care detine anumite abilitati de "impaciuitor".
 • fecioarele: sunt nativii cei mai perfectionisti din tot zodiacul. Nu au nici o problema sa sustina o munca care poate sa devina rutina, atata timp cat ei considera ca de fiecare data le iese o varianta mai buna. Tot ce presupune creatie il avantajeaza pe acest nativ, si nu se da inapoi de la a face o munca pe care altii o considera plictisitoare. Sunt foarte buni la proiectele care iau mult timp, pentru ca au o rabdare aproape infinita.
 • balanta: este foarte potrivit intr-un job de subaltern, in special intr-un loc unde este multa siguranta, ori unde nu trebuie sa raporteze tot timpul sefului. Este genul care iese foarte usor in evidenta, prin aspectul sau, dar si prin felul de a comunica, asa ca poate sa se angajeze in acele firme unde aspectul exterior este foarte important. Ar putea sa se potriveasca foarte bine in joburi de asistenta, sau manechin, dansator, negociator, etc.
 • scorpion: acest nativ este foarte intens, si foarte focusat pe ceea ce face. Cel mai bine "ii sta" in joburi care presupun secrete, sau unde se poate el desfasura in voie. In general scorpionii sunt foarte secretosi, asa da, daca doreste, poate sa treaca neobservat foarte repede. Se gasesc in tot felul de joburi care presupune precizie, si evitare distragerilor, de exemplu in medicina. Sunt foarte intuitivi si atrag tot ce presupune supranatural, ca un magnet.
 • sagetator: acestui semn ii place foarte mult dreptatea, asa ca il gasim in tot felul de joburi care presupun mentinerea unui anumit echilibru. Se spune ca scorpionii se indreapta fie spre spiritualitate, fie spre calatorii, si au parte de ambele din plin. Cei mai multi sagetatori sunt antreprenori, si stiu cum sa se puna in locul celuilalt. Urasc rutina si vor face tot ce pot ei ca sa nu se plictiseasca.
 • capricorn: acest nativ uraste tot ce presupune rutina, si adeseori isi creeaza singur tot felul de piedici sau obstacole, intocmai ca sa nu se plictiseasca si sa renunte la proiect. Din momentul in care isi pun in cap ceva, vor face tot posibilul sa reuseasca, indiferent ce intervine. Le place puterea, asa ca ii gasim in tot felul de locuri de unde pot sa le demonstreze celorlalti ce pot ei sa faca. Sunt genul de persoane foarte muncitoare, care pot duce la capat orice proiect isi pun in cap.
 • varsator. Acest nativ adora sa comunice, sa fie mereu inconjurat de tot felul de persoane (de preferat cele pe care le cunoaste deja). Se spune ca este singurul semn al zodiacului caruia nu-i place postura de angajat, si face tot posibilul ca munca pe care o depune sa fie iesita din comun. Poate sa inventeze mereu ceva, sau sa ia un proiect de la inceput si sa-l duca la bun sfarsit pe alte cai, doar de el stiute. Unul din joburile care i se potriveste cel mai bine este aclea la terapeut, pentru ca poate sa-si dea seama cam ce anume trebuie sa faca persoana din fata sa pentru a se vindeca si a-si vindeca viata.
 • pesti: Are o intuitie iesita din comun, dar din aceasta cauza reuseste de multe ori sa intre in bucluc. La ei e ceva de genul: "stiu ca tu nu-mi faci bine, dar te ajut oricum, pentru ca-mi pare rau de tine". Pentru ei este foarte important sa-si asculte intuitia, pentru ca ei au multe incarnari pe pamant, ceea ce inseamna ca se pot descurca aproape in orice domeniu isi aleg sa lucreze. In general este bine sa se indrepte spre tot ce inseamna arta sau creativitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu