miercuri, 19 iulie 2017

Ce meserie nu ți se potrivește deloc în funcție de zodie

Se întâmplă ca încă din copilărie să îți dorești pe viitor să lucrezi într-un anumit domeniu pe care îl admiri sau îl consideri potrivit cu înclinațiile tale. Ajungi, mai apoi, să îți dai seama că nu întotdeauna meseria pe care ai ales-o ți se potrivește mănușă, motiv pentru care ești nevoită să renunți. Află ce înclinații ai cu adevărat, în funcție de zodia sub semnul căreia te-ai născut. 

Berbec

Firea ta impulsivă te îndeamnă să iei cele mai neinspirate alegeri, mai ales atunci când vine vorba de locul de muncă. Ție nu ți se potrivesc meseriile de profesor, bibliotecar sau judecător, căci nu ai răbdarea necesară să îi asculți pe cei din jurul tău și preferi să acționezi după propriile principii.

Taur

Ești o persoană muncitoare, însă ai tendința să te dai prea ușor bătută atunci când apar noi provocări profesionale. Concurența este cea care te dezarmează, motiv pentru care nu ți se potrivesc meseriile ce necesită un spirit combativ precum cea de avocat, procuror sau inspector.

Gemeni

Cu cât ai un salariu mai mare, cu atât îți place să muncești mai mult. Dar nu orice tip de meserie te prinde. Ești o persoană extrem de energică așa că meseriile statice precum cea de croitor, cizmar sau notar nu te avantajează.

Rac

Ești o persoană sensibilă, care empatizează cu cei din jur și devine foarte ușor afectată de problemele celorlalți. Din această cauză, profesia de medic nu ți se potrivește, oricât de mult ți-ar plăcea. Ești mult prea fragilă pentru problemele vieții.

Leu

Ție îți place să conduci și să fii în centrul atenției, așa că nici ție nu ți se potrivesc meseriile statice. Vrei să ai parte de aventură și experiențe noi, așa că profesii precum contabil, inginer IT sau funcționar al băncii nu au fost făcute pentru tine.

Fecioară

Ești o persoană înzestrată cu o mulțime de calități și ai înclinații artistice, motiv pentru care nu trebuie să urmezi o profesie care nu implică deloc creativitatea. Evită meserii precum recepționer, vânzător sau polițist, căci nu îți vor aduce succesul dorit.

Balanță

Firea ta echilibrată nu s-ar potrivi cu meserii dure, în care trebuie să ieși învingătoare, orice ar fi. Din nefericire, nu ai fost făcută pentru afaceri și nici pentru meseria de broker de asigurări, așa că poți să te concentrezi liniștită pe ceea ce îți place cu adevărat.

Scorpion

Îți place să ai mereu ultimul cuvânt de spus și ești o persoană autodidactă, motiv pentru care nu ți se potrivește deloc munca în echipă, în care opinia fiecăruia să conteze. Ferește-te de meserii precum reporter de televiziune, constructor sau pompier, căci nu vei putea socializa prea mult.

Săgetător

Ești o persoană misterioasă și, uneori, preferi să îți păstrezi anonimatul așa că meseriile care îți dezvăluie total caracterul și personalitatea nu sunt pentru tine. Evită, pe cât posibil, meseria de ghid turistic, care te va expune mai mult decât te aștepți.

Capricorn

Ai o personalitate puternică și calculată, însă încăpățânarea ta atinge cote uriașe. Atunci când îți alegi o meserie, gândește-te și la defectele pe care le ai, nu doar la calități și fii sinceră, în primul rând, cu tine. Renunță la meseria de director, ești mult prea orgolioasă să fii un lider de succes.

Vărsător

Trăiești într-o lume pe care ți-ai construit-o după propriile idei inovatoare și întotdeauna ai o viziune diferită despre viață. Ești o gânditoare înnăscută, motiv pentru care meseriile rudimentare nu sunt de rangul tău. Ferește-te de activitatea de chelner, căci nu se potrivește cu personalitatea ta.

Pești

Starea ta continuă de visare te ajută să suporți mai ușor realitate. Din punct de vedere profesional, tu ai înclinații artistice, spre muzică, dans, teatru și arhitectură, așa că evită meseriile care nu îți pun în valoare talentul, precum cea de administrator sau șofer.
Sursă foto: www.thelaidetector.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu